Vanliga frågor – FAQ

Vad är en wall sticker/väggdekor?
En wall sticker och väggdekor är två ord för samma sak, det är som en stor, självhäftande plansch man sätter på väggen. Ungefär som ett stort klistermärke.

 

Var kan jag sätta upp en wall sticker?
Du kan sätta upp din wall sticker i stort sett vart du vill! PDet går till exempel att fästa dem på väggar, möbler eller glas. Det optimala är att ytan du ska sätta din wall sticker på är slät och att underlaget är stabilt, annars kan den hända att wall stickern får bubblor eller svårt att fästa. Det går alltså att sätta upp wall stickers även på icke plana ytor men det görs på egen risk.

 

Vad är skillnaden på en wall sticker med och utan överföringsplast?
En wall sticker utan överföringsplast fungerar som vanliga klistermärken, du drar bort delarna från ett ark och sätter dem direkt på väggen.

En wall sticker med överföringsplast använder sig av en överföringsplast (som självklart medföljer) för att föra över motivet från arket och sedan till väggen. Detta gör man för att det inte ska bli någon plast kvar mellan de olika delarna i motivet och för att allting på ett smidigt sätt ska hamna på rätt ställe. För mer ingående information se: Vad är wall stickers.

 

Hur sätter jag upp en wall sticker?
Gå in på Vad är wall stickers och kolla på våra uppsättningsbeskrivningar.

 

Kan jag ta ner min wall sticker igen?
Självklart kan du ta ned din wall sticker igen! Wall stickers som sitter på plana ytor är väldigt enkla att ta ner. Man ska dock akta sig om man sätter dem på gamla tapeter då delar av tapeten kan följa med wall stickern ned. Vi kan tyvärr aldrig garantera att underlaget kommer vara intakt då det beror helt på underlaget.

 

Går wall stickern att flytta?
Har du en liten wall sticker går den oftast enkelt att flytta om underlaget är bra. Större motiv blir dock svårare och är ingenting vi rekommenderar, principen är densamma men det blir mycket jobb, speciellt om det är många delar.

 

Är det svårt att sätta upp en wall sticker?
Nej det är inte svårt! Dock kan det vara bra att ta hjälp av en vän när du ska sätta upp de stora motiven.

 

 

Fick du inte svar på din fråga? Ställ den här nedanför så svarar vi inom 24h!No products found