Köpvillkor

Betalning

Betalning på hemsidan sker via PayPal, antingen genom eget konto på PayPal eller genom kortbetalning med ditt vanliga Visa eller Mastercard. PayPal har 200 miljoner användare och är ett säkert sätt för dig att betala. Vi på Adlind Wall Stickers har ingen tillgång till dina konto- eller kortuppgifter när du betalar.

Leveransvillkor

Vi erbjuder alltid gratis frakt till hela Sverige med en leveranstid på 1-5 arbetsdagar. Om leveranstiden av någon anledning skulle avvika kommer vi att höra av oss till kunden via mail där vi berättar anledningen till fördröjningen samt den nya leveranstiden.

Varan skickas via posten och kommer normalt att levereras direkt till din postlåda. Om varan är för stor för din postlåda kommer den att levereras till postens närmaste ombud och du får då avisering via brev eller sms. Paketet kan endast hämtas ut av den person som står på frakthandlingarna.  Det finns för tillfället ingen möjlighet att följa din vara genom posthanteringen.

Vi fraktar endast inom Sverige.

Emballage

För att värna om miljön så återanvänder vi emballage i så stor mån som det är möjligt. Självklart kommer vi att packa din wall sticker så att den klarar transporten.

Priser

Alla priser på sidan anges i Svenska kronor och är inklusive 25% moms.

Ångerrätt/Reklamation

Om din wall sticker är defekt kan du reklamera den och givetvis få pengarna tillbaka. Vi vill gärna att du skickar en bild på defekten så att vi kan hjälpa till att åtgärda problemet på bästa sätt och förhindra att liknande saker händer i framtiden. Om vi har möjlighet kommer vi att skicka en ny vara till dig kostnadsfritt annars får du pengarna tillbaka och frakten tillbaka till oss betald. Dock kan det krävas att du betalar frakten till oss för den defekta produkter tills vidare, för att sedan få tillbaka alla pengar samtidigt. Vi kan behöva kontouppgifter av dig för att föra över de extra pengarna du lagt ut för tillbakafrakten. Vill du reklamera din vara så ber vi dig att först kontakta oss på info@wall-stickers.se så hjälper vi dig.

Vid eventuella tvister följer vi Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

Alltid öppet köp

Vi har alltid 14 dagars öppet köp med pengarna tillbaka. Du betalar frakten tillbaka till oss själv. Varan ska vara paketerad så att den inte skadas i leveransen. Pengarna överförs när vi har varan hos oss oskadad. Vill du lämna tillbaka din wall sticker ber vi dig att först kontakta info@wall-stickers.se. Öppet köp förutsätter givetvis att varan i fråga är oanvänd och oöppnad.

Personuppgifter

När du beställer hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med registreringen och beställningen godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet. Vi kommer aldrig att ge ut dina personuppgifter till en tredje part. Du har enligt personuppgiftslagen rätt att få reda på vilken information vi har lagrat om dig. Om den är felaktig kan du begära att den tas bort eller ändras. Kontakta oss i så fall via mail.

Användning av wall stickers och väggklockor

All väggdekor är anpassad för inomhusbruk. Våra väggdekor bör endast appliceras på rena och plana ytor. Bäst lämpade är släta ytor som väggar och dörrar samt glas, metall och PVC. Dock rekommenderar vi ej att ni sätter upp wall stickers på textil eller ytor med skrovlig yta och instabiliteter.

Applicering av våra väggdekor på tapeter eller ytor med instabiliteter eller struktur görs på egen risk och gör att reklamation ej blir möjligt.

Vänta 14 dagar innan applicering av wall sticker på nymålad vägg då detta kan medföra skador både på väggen och din väggdekor.

Vid köp av väggklockor lämnas ingen garanti för urverket utan köpet gäller endast väggdekoren. Urverket fås på köpet och kan lätt bytas ut.

Borttagning av wall sticker sker på egen risk. Vi tar inte ansvar för skador på underlaget vid ovaktsam användning av dina wall-stickers.

Produktbeskrivningar och bilder

Vi försöker beskriva våra produkter så att varje konsument ska få så bra bild som möjligt över hur de fungerar. Vi kan emellertid inte garantera att informationen på vår hemsida alltid är 100% korrekt och tillförlitlig. Storlekarna på hemsidan är alltid cirkastorlekar då det till viss del är individuellt hur man vill komponera sin wall sticker. Storlekarna syftar alltid till visningsbilden och är längsta höjd gånger längsta bredd. Vi kan inte garantera att färgen överensstämmer med verkligheten då det skiljer sig från skärm till skärm.

Force majeure

I händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighets beslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, fördyrande omständigheter, samt därmed jämförbar händelse utanför vår kontroll vilken ej skäligen kunnat förutses, och påverkar ingångna avtal samt utfästelser från vår sida, som gör att vi ej kan hålla nämnda avtal/utfästelse, skall utgöra grund till att vi befrias från våra förpliktelser att fullgöra nämnda avtal.

Allmänt

För försäljning till personer under arton år krävs målsmans tillstånd.

Du når oss snabbast på info@wall-stickers.se eller genom vårt kontaktformulär.

Varvsvägen 24, 135 62 Tyresö
Uppdaterad: 2017-05-07